Stoiska ze specjałami, degustacja produktów i warsztaty kulinarne to tylko niektóre elementy, które złożyły się na wydarzenie. O idei imprezy informowała prezes Stowarzyszenia Zrównoważonego Rozwoju Przedsiębiorczości Społecznej, Katarzyna Linert:
Ze swoimi specjałami z ryb przyjechała Grażyna Tarnawska z Płazowa:
Swoje wyroby zaprezentowały również panie z Koła Gospodyń Wiejskich z Aleksandrowa. Z czym przyjechały – wyjaśniała Maria Kapuśniak:
Ponadto przed publicznością zaprezentował się kabaret ‘Czwarta Fala’, z koncertem wystąpił Big Band pod batutą Czesława Pachuty, a także zespoły Młodzieżowego Domu Kultury.
Ponadto wszystkie fundusze zebrane podczas festiwalu zostaną przekazane na leczenie i rehabilitację dwumiesięcznej Igi Karczmarczyk, która choruje na rdzeniowy zanik mięśni.
Napisz komentarz
Komentarze